Warmerschrijven

schrijver journalist redacteur

wie schrijft hier?

Achter Warmerschrijven vind je Silvie Warmerdam, schrijfster, journalist, redacteur, jongensmoeder (ze zijn van 2001, 2004 en 2006) en moeder van een zorgintensief-kind, Daniël (die uit 2004). Ervaringsdeskundige als het over zorg en onderwijs gaat. Deskundige als het over het interviewen en schrijven van verhalen gaat.

Schrijfster

Silvie schrijft blogs en verhalen over het leven. Ze schrijft al jaren over het leven met Daniël. Eerst dagelijks voor Lotje&co en nu voor het platform van ouders van zorgintensieve kinderen Wat Niemand Weet. Een paar van die verhalen lees je op deze site. En ja, haar verhalen zijn gebundeld in e-books over zorg en onderwijs.
Ook schreef ze een boek over de Amerikaanse jaren van haar gezin.

Journalist

Als journalist is Silvie altijd op zoek naar de persoonlijke invalshoek. Lees haar interviews voor SharePeople. En het boek ‘De Ziel van het Theehuis’, waarin ze aan de hand van 20 interviews, de 90-jarige geschiedenis van het illustere restaurant aan het Pikmeer optekende.
Ze brengt graag orde in een berg informatie of wollige woordenbrij door er een inzichtelijk en helder stuk over te schrijven. Zoals over solidariteit tijdens de coronacrisis.

Redacteur

Vanaf 2017 redigeert Silvie blogs, eerst voor Lotje&co en nu voor Wat Niemand Weet en Sophi. Ze begeleidt onervaren schrijvers en geeft desgewenst schrijf-workshops. En ze beheert en moderate verschillende platforms op social media. Klein voorbeeld: op Instagram beheert ze Anna_wanderer40 over het familie-zeilschip.

Natuurlijk is ze er altijd voor in om ook naar jouw verhaal te luisteren en het op te schrijven. Om je te helpen bij de redactie van je schrijfwerk en artikelen te schrijven over lastige onderwerpen. Stuur vooral een berichtje naar silvie@warmerschrijven.com. Of bel: 06 20962394

© 2024 Warmerschrijven

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial