Weblog

maillogo Voor Lotje&co een stichting van en voor ouders van zorgintensieve kinderen, blogt Silvie iedere dag over het leven met zoon Daniël (9). Hoe vergaat het hem op een Nederlandse school? Hoe vindt ze haar weg in de AWBZ-bureaucratie en waarom laat Daniël overal waar hij komt de zon schijnen? Ook nieuws over kinderen met beperkingen komt aan bod.

 


image003Voor Gezinspiratie schrijft Silvie over haar rommelige mannenhuishouden. Grappige voorvallen, serieuze overpeinsingen, reflectie en zelfspot; geen onderwerp wordt geschuwd!

 

 

logo25jaarupdatervar1000FVoor de Stichting Downsyndroom schrijft Silvie elk kwartaal een column in het blad 'Down+Up' over hoe het is om een zoon met Down te hebben. Voor het winternummer van 2013 schreef ze hoe programma's als Early Intervention en Kleine Stapjes druk vergroten die ze vaak voelt om met Daniël aan de slag te gaan: 'Alle succcesvolle mensen met Down hebben actieve ouders achter zich, die hen altijd hebben gestimuleerd.' Lees de column hier.

 

 Van augustus 2006 tot juni 2012 woonde het gezin in de VS: in Houston, Texas en een buitenwijk van Washington DC. Sinds de zomer van 2012 woont Silvie met haar vier mannen in Breda. Over haar leven in Texas zijn haar blogs gebundeld in het boek: 'Blonde haren onder een Cowboyhoed'. Meer informatie op www.blondeharenondereencowboyhoed.nl en bestel 'Blonde haren onder een Cowboyhoed' hier.