Feuilleton

 Oma Sophie op haar sterfbed tegen kleinzoon Laurens:
'Luister naar je hart, niet naar je hoofd.
Dat heb ik mijn hele leven wel gedaan,
maak niet mijn fouten want je zult ze diep betreuren...

'

Uit het persbericht:
"Online magazine Gezinspiratie publiceert sinds 5 september elke vrijdag een feuilleton.  ‘Jack  en  Sophie’  is  het  verhaal  van  de  onmogelijke  liefde  tussen  zoon des huizes Jack en het dienstmeisje Sophie. Het wordt geschreven door Silvie Warmerdam, columniste voor Lotje&co en geïllustreerd door Herma de Jong. Het feuilleton is populair onder een groeiende groep lezers. Het thema, keuzes maken en doen wat je hart je ingeeft, is ook helemaal van nu. En de vorm, elke week een nieuwe aflevering, maakt lezen weer ouderwets meeslepend."

jack en_sophie_op_strand_voor_facebookpaginaSilvie over het feuilleton:
"Daniël  leert  ons om keuzes  te maken vanuit ons hart. Een thema dat ik graag in een liefdesverhaal wilde verwerken. Met dit feuilleton combineer ik mijn droom om fictie te schrijven met iets dat ik goed kan, online korte verhalen publiceren."

Gezinspiratie over het feuilleton:
"Lekker met  een kop koffie in de hand even tien minuten lezen, heerlijk! Jack en Sophie is een verhaal over het leven, over keuzes maken en doen wat je hart je ingeeft en daar maken we graag ruimte voor op onze  site."

Lezers over het feuilleton:
“Intrigerend verhaal, mooi geschreven” -Marjel
“Ik verheug me op elke vrijdag” -Nettie
“Boeiend en leest lekker weg” -Christel
"'Chick on a mission' Madelief geeft een mooie wending aan het verhaal!" -Paula
"Je hebt een vlotte schrijfstijl en je dialogen maken het verhaal sprankelend." -Annemiek