Warmerschrijven

schrijver journalist redacteur

wie schrijft hier?

Achter Warmerschrijven vind je Silvie Warmerdam, schrijfster, journalist, redacteur, jongensmoeder (ze zijn van 2001, 2004 en 2006) en moeder van een zorgintensief-kind, Daniël (die uit 2004). Ervaringsdeskundige als het over zorg en onderwijs gaat. Deskundige als het over het interviewen en opschrijven van verhalen gaat. Ze schreef voor het blad Lotje&co, schrijft voor saam[en] van HandicapNL, de VO Gids, Down+Up.

Tien jaar lang hield ze een blog bij op Lotje&co, het platform voor ouders van zorgintensieve kinderen, dat op 14 april 2019 offline ging. 1300 Verhalen over het leven met Daniël, waarvan je er een paar op deze site leest.

Vanaf medio 2017 was ze ook partner bij Lotje&co en schreef ze alle nieuwsberichten over zorg en onderwijs, deed ze de planning, begeleidde ze onervaren bloggers en hield ze nauwlettend de cijfers bij.

Natuurlijk is ze er altijd voor in om ook naar jouw verhaal te luisteren en het op te schrijven. Om je te helpen bij de redactie van je schrijfwerk en artikelen te maken over zorg of onderwijs. Stuur vooral een berichtje naar silvie@warmerschrijven.com. Of bel: 06 20962394

© 2021 Warmerschrijven

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial